Back

Teamscan

Maak met de teamscan inzichtelijk in jouw organisatie wat niet direct zichtbaar is: drijfveren van gedrag. Blijft de gewenste agile transformatie ‘hangen’? Of zijn de veranderresultaten van je scrum- of projectteam anders dan je verwacht had? Of komen je ideeën gewoon niet verder? Met de teamscan maak je (gedrags)patronen en cultuur inzichtelijk. De teamscan helpt jouw als professional, scrumteam, managementteam of projectteam (persoonlijk)leiderschap te ontwikkelen.

Wil jij een teamscan?

Teamscan

Wat is een teamscan?

Krijg inzicht in de drijfveren en cultuur in jouw team. Welk gedrag kun je verwachten in jouw team? Waar zijn jullie als team goed in en waar zit jullie blinde vlek? En hoe gaan wij als team eigenlijk om met verandering? De teamscan helpt jouw/jullie potentieel omzetten in prestatie.
MD logo 2

Voor wie?

Voor teams!

De teamscan is voor elk team dat wil veranderen en gemotiveerd wil groeien. Bijvoorbeeld jouw scrum-, management- of projectteam. Je omgeving verandert continue. Is jouw team in staat gemotiveerd mee te gaan in deze verandering?

Management scan

Zelforganisatie leiden

Hoe leid jij zelforganiserende scrumteams? Welk gedrag laat jij zien onder druk? De MT scan geeft ieder MT lid handvatten die hem/haar in staat stellen te groeien als dienend leider.
De MT scan geeft inzicht in jouw manier van leiding geven aan  scrum teams of een agile organisatie.

Team samenstellen

Voor iedereen!

Inzicht krijgen in drijfveren van een (potentieel) nieuw teamlid of een nieuw te vormen team. Wat voegt hij/zij toe aan het teamprofiel? En welk gedrag kunnen we waarschijnlijk verwachten?
Wil je weer het zelfde of laat je meewegen wat écht nodig is voor jouw team?
PLaatje 2

Vervolgtraject

En hoe verder?

De teamscan wordt afgesloten met een teamsessie. Afhankelijk van wat jouw team nodig heeft, kan een coachplan opgezet worden. Deze kan bestaan uit individuele- en/of teamcoaching of procesbegeleiding bij organisatieverandering.

Management Drives

Online tools

Vul online je teamscan in en bekijk de resultaten van je eigen drijfveren in een app. Deel ze met je collega en bespreek ze samen om inzicht te verschaffen.

Gecertificeerde MD partner

Kwaliteit geborgd

Gecertificeerde MD consultants

Kwaliteit geborgd

De ScrumCoach.nl werkt met ervaren  gecertificeerde  gedragsdeskundigen om kwaliteit te borgen.