Back
Leer scrum toepassen
SCRUM BASIS
Leer faciliteren en begeleiden
SCRUM MASTER
Leer wat een product owner doet
PRODUCT OWNER
Vorige slide
Volgende slide

Tijd voor een scrum opleiding! Tegenwoordig willen bedrijven slim samenwerken en transparant werken. Het doel? Voortdurend verbeteren en meegroeien met snelle ontwikkelingen. Als je geïnteresseerd bent om flexibeler, klantgerichter en productiever te worden, bekijk dan onze scrum trainingen. Wij trainen jouw team(s), scrum masters en product owners. En als je net begint aan je scrum-reis, dan helpen we jou om de boel te starten en te implementeren met een kickstart-scrum-programma.

Wil je meer weten?

SCRUM TRAINING

Leer de basis

Scrum basis training

Wil je de basisprincipes van scrum leren? De scrum basistraining is de perfecte manier om te beginnen. Leer zelfstandig scrum toepassen, zodat je er mee aan de slag kan in jouw praktijk.

Kwaliteit

Geborgd

SCRUM MASTER TRAINING

Leer scrum faciliteren

Scrum master training
Ga jij binnenkort aan de slag als scrum master? Tijdens de training leer je over het begeleiden van het scrum proces in een team of project. Je ontdekt en leert hoe je zelfstandig je scrumteam kan ondersteunen en begeleiden.

PRODUCT OWNER TRAINING

Leer waarde maximaliseren

Product owner training

Wordt jij product owner of wil je meer te weten komen over de onmisbare rol van product owner in scrum? Leer in de product owner training wat waarde maximaliseren betekent en hoe dat in z’n werk gaat.

Scrum training

ONZE TRAINERS

Hebben een schat aan ervaring in de praktijk

Je moet weten dat wij gecertificeerde trainers hebben met veel praktische ervaring in scrum. En als je geïnteresseerd bent in het behalen van je certificering, dan kunnen onze trainers je daarin ook op weg helpen. Onze trainers zijn er om u te ondersteunen, uw kennis uit te breiden en u te helpen uw doelen te bereiken met scrum. U kunt altijd op hen rekenen om u te voorzien van de noodzakelijke tools en middelen die nodig zijn.

CERTIFICERING

Via IIABC of SCRUM.org

Kies de certificering die jij nodig hebt! Je kunt een online examen afleggen bij het IIABC.org of Scrum.org.