Back

Scrum coaching nodig? Wij helpen jou bij het implementeren van scrum!

Scrum coaching nodig? Hoe kan je profiteren van scrum en agile werken? Het lijkt allemaal simpel als je de regels kent, maar het kan best lastig zijn om het in de praktijk toe te passen. Het is net als met sporten: je kent de regels, maar dat maakt je nog geen topsporter. Gelukkig kan een scrum coach je helpen om blijvend succes te behalen met scrum in jouw organisatie.
Scrum coaching
Wil je meer weten?

KICKSTART SCRUM

Een effectieve start met jouw scrumteams

De Kickstart scrum is een leuk traject waarin je als scrumteam wordt getraind in het toepassen van scrum. Daarna duikt de scrumcoach met jou de praktijk in om een werkbare scrum structuur te implementeren. Het doel: Een succesvolle start voor jouw scrumteam(s).

SCRUM COACHING

Een coach voor jouw scrum teams en management

Heb je een team, product owner of scrum master die vast zit met scrum? Een ervaren agile of scrum coach kan je helpen. De scrum coach helpt (organisatie) verandering te realiseren. Het is een coach en organisatie veranderaar. Heeft je team, scrum master of product owners hulp nodig? Stel ons je hulpvraag!

TEAMSCAN

Inzicht in jullie (agile) gedrag en cultuur

Hoe leid jij zelforganiserende scrumteams? En wat is jouw gedrag wanneer dingen stressvol worden als product owner of manager? De MD scan kan je super nuttige inzichten geven over je eigen gedrag en dat van je collega’s. Door gebruik te maken van de MD scan kun je drijfveren achter gedrag ontdekken en echt begrijpen hoe iedereen werkt in een scrum- of managementteam.

SCRUM COACHING NODIG?

Wij helpen je verder!

Op zoek naar een scrumcoach of agile coach? Geen probleem, wij staan voor je klaar! Laten we samen kijken naar wat jij nodig hebt en samen bepalen wat de beste volgende stap is voor jou, je team of afdeling. Dus stuur ons gerust een berichtje en dan praten we verder. Bij voorkeur face-to-face.

Offerte aanvragen?

Vraag eenvoudig een offerte aan. Wanneer je de aanvraag verstuurt zullen we snel contact opnemen om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

CERTIFICERING

Zijn jouw teams al gecertificeerd?

Kies de certificering die jij nodig hebt! Je kunt een online examen afleggen bij het IIABC.org of Scrum.org.