Back

Wat ga je doen in deze training?

De scrum basistraining. In deze training ga je binnen één dag alle basics van scrum leren! Na deze training ben jij helemaal klaar om scrum toe te passen met jouw team. Je leert van praktijkvoorbeelden en door scrum te doen in een scrumsimulatie, zodat jij gelijk kan ervaren hoe scrum in de praktijk werkt. Kortom, deze training is perfect voor iedereen die scrum wil leren gebruiken in z’n eigen praktijk.

Aanmelden voor een scrum basistraining?

Bekijk onze onderstaande kalender voor ons trainingsaanbod.
Scrum training

In company training

Wil je een training incompany voor jouw team, afdeling of organisatie? Vraag dan een offerte aan, dan sturen we je een offerte toegepast op jouw situatie.

Creëer focus en transparantie!

Scrum is een agile raamwerk en vraagt van jou een agile mindset. Het is een raamwerk dat zorgt voor transparantie, efficiëntie en flexibiliteit. Het is zeer geschikt voor complexe projecten en ontwikkeling van diensten/producten, waarbij elk detail niet vooraf kan worden bepaald. Met scrum voltooi je projecten op een opmerkelijk productieve en effectieve manier en maak je volop gebruik van de professionele kennis en kunde van jouw team(s).

CERTIFICERING

Wil jij een scrum certificering behalen? Dat kan met een Engelstalig examen via scrum.org of in het Nederlands via het IIABC.org. Onze trainingen helpen jou voorbereiden op het online examen dat je in je eigen tijd vanuit huis kan doen.