Back

Over

de ScrumCoach.nl

WIE

zijn wij?

De ScrumCoach bestaat uit een netwerk van Agile enthousiastelingen die jou graag helpen met Agile samenwerken. Een effectieve manier van werken die past bij de steeds complexer wordende wereld. Een creatieve, klantgerichte en resultaatgerichte manier van werken. Wij delen graag onze Agile kennis met jou die wij in de praktijk opgedaan hebben.

“Of we vinden een weg of we maken er één!”

Hanibal,

Wij helpen jou met het ontwikkelen van een Agile manier van werken binnen jouw team of organisatie. Wij helpen jouw team, afdeling of organisatie effectiever en slim samen te werken met Agile manieren van werken in zowel IT als non-IT omgevingen. Wij richten ons op leren door te doen en doen dit met een praktische en persoonlijke benadering.

WAT

doen wij?

HOE

doen wij dat?

Wij delen onze kennis graag in onze Agile trainingen. Praktische en leerzame trainingen voor teams, afdelingen en organisaties, waarin je d.m.v. te doen leert. Wij begeleiden in de praktijk met onze Agile coaching. Wij helpen jou zelfstandig werken met Agile manieren van werken in projecten, teamverband, afdeling of orgasnisatie en maken ons zelf overbodig. Dan pas zijn wij happy.

“Falen is succes als we er van leren!”

M. Forbes,

“Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis”

B. Franklin,

Ons netwerk

Bestaat uit:

Agile enthousiastelingen, ondernemende doeners en creatieve denkers,
die zich graag bezig houden met vooruitgang realiseren.