Back

Gamestorming

Visualiseren bevordert creativiteit en gerichte actie! Wil jij meer creativiteit en innovatieve kracht in jouw team of organisatie? Gamestorming helpt jou dagelijkse tot complexe uitdagingen aan te gaan. Op een effectieve en motiverende manier problemen aanpakken met verrassende innovatieve resultaten. Lees meer over gamestorming bij De Gamestormers.
Wat is gamestorming?

Visualiseren

Basis zakelijk tekenen

Een leuke interactieve tekensessie waarin je de basisbeginselen  van zakelijk tekenen leert. Leuk voor op een teamdag of als basis om in je praktijk te gebruiken in gamestorm sessies. Neem contact op voor de mogelijkheden.

“Visualiseren is realiseren!”

DeScrumCoach

Gamestorming?

Waarvoor gebruik je het?

Voor alles waar nieuwe ideeën of vernieuwing nodig is! Van de start van een project, samenwerking verbeteren in een Scrumteam, (product)visie ontwikkelen tot effectiever vergaderen. Kijk voor meer mogelijkheden op onze website over gamestorming.

Voor wie?

Voor iedereen!

Gamestorming is voor iedereen die wil vernieuwen en veranderen! Oei, is dat alleen voor mensen die heel creatief of innovatief zijn? Nee, iedereen kan gamestormen! Kijk voor meer informatie op onze website over gamestorming.

Waarom?

Waarom gamestorming?

Succesvolle en creatieve mensen gebruiken vaak verrassend eenvoudige strategieën en methoden om tot innovatie te komen. Veel van deze methoden hebben hun oorsprong in Silicon Valley, waar innovatieve bedrijven een informatierevolutie ontketenden. Kijk voor meer informatie op onze website over gamestorming.

“Ideeën worden beter
als je ze deelt!”

De Gamestormers