De mensen

achter DeScrumCoach.nl

Ronny Veen

Ronny heeft de afgelopen 5 jaar veel ervaring opgedaan met continue verbeteren in organisaties. Hij helpt teams graag vernieuwen. Dit doet hij als trainer, coach en consultant.  Effectief samenwerken en verbeteren met o.a. Scrum, Kanban en Lean.  Zijn 15 jaar ervaring als sporttrainer en -coach zet hij doelgericht, actiegericht en ontwikkelingsgericht in binnen organisaties en teams. Met als doel: samen steeds beter worden! Hij heeft ervaring met Agile werken in zowel Non-IT en IT omgevingen, training, coaching en veranderprojecten begeleiden met Agile, Scrum, Kanban en Lean. Dit deed hij bij o.a. bij zorgorganisaties, gemeentes, commerciële organisaties en energiesector.

Jos Punter

Jos werkt 13 jaar in de ICT en daar haalt hij veel lol uit. Hij heeft in en met vele Agile teams gewerkt. Begonnen als tester en test automatiseerder en is geleidelijk naar een Scrum master rol gegroeid. Kwaliteit en goed werkende software vindt hij belangrijk. Zelforganiserende teams kunnen daar aan bij dragen. Hij vertelt graag over dit onderwerp aan anderen in o.a. trainingen. Hij laat ook graag anderen hun kennis delen over deze onderwerpen. Kennis is er om gedeeld te worden en het liefst op een leuke manier. Gamestorming draagt hier aan bij.

Sander Veen

Sander is een creatieve geest. Bij hem staat leren door te doen centraal in alles wat hij doet als trainer en trainingsacteur. Hij heeft verschillende expertises die hij kan inzetten bij het ontwikkelen naar een Agile manier van werken. Hij verzorgt simulaties, omgang met de transities, conflicthantering, soft skill trainingen, gespreksvaardigheden met leidinggevenden en meer.