Back

Certificeren

DeScrumCoach.nl is geaccrediteerd door het International Institute for Agile Business Certification (IIABC.org). Wij bieden trainingen aan die voldoen aan de kwaliteitseisen van het IIABC.org.  Onze trainingen bereiden je voor op de Nederlandstalige examens van IIABC.org (non-IT) en Engelstalige examens van Scrum.org (IT). Wij bieden verschillende Agile certificeringsmogelijkheden. Certificering van Agile basiskennis, Scrum Master tot Product Owner in combinatie met onze trainingen.

Jouw certificering

Agile

Agile Foundation

Een basiscertificering in het Nederlands als bewijs voor jouw Agile basiskennis. Lees verder over onze Agile basis certificering voor non-IT op de site van IIABC.org.

Certificering

voor non-IT

Agile

Advanced - Scrum Master

Een erkende Scrum Master certificering voor non-IT in het Nederlands voor het faciliteren van het proces. Lees verder over onze Scrum Master certificering voor non-IT op de site van IIABC.org.

Agile

Advanced - Product Owner

Een erkende Product Owner certificering voor voor non-IT: het maximaliseren van waarde als product Owner. Lees verder over onze Product Owner certificering voor non-IT op de site van IIABC.org.

Certificering IT

Scrum Master en Product Owner

We kunnen je ook voorbereiden op een Engelstalig examen voor certificering van Scrum.org. Certificering voor Scrum Master (PSMI) of Product Owner (PSPOI)  in een IT omgeving.
Lees verder over de Engelse examens en certificering voor IT op de site van Scrum.org.